back

Подальший розвиток шляхової інфраструктури на Чернігівщині

30-08-2011 | 08:58

Розпорядженням голови Чернігівської облдержадміністрації Володимира Хоменка затверджено перелік об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області, що фінансуються за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. У ньому на поточний рік передбачено кошти в обсязі 4700 тис.грн. на капітальний ремонт (вибірковий) шляхопроводу з підходами через залізничні колії в місті Бахмач; 3950 тис.грн. – на капітальний ремонт (вибірковий) шляхопроводу з підходами через залізницю Київ-Москва в місті Носівка та 3140,4 тис.грн. – на капітальний ремонт шляхопроводу в м. Ніжин.

Кошторисна вартість об’єкта у Бахмачі становить 5276,516 тис. гривень.

Управлінням капітального будівництва облдержадміністрації проведено конкурсні торги, а з переможцем торгів укладено договір підряду. За кошти, які виділені у 2011 році, роботи по капітальному ремонту шляхопроводу будуть завершені до кінця жовтня поточного року.

У Носівці кошторисна вартість об’єкта становить 4056,164 тис. гривень. По ньому також проведено конкурсні торги та з переможцем торгів укладено договір підряду. Роботи по капітальному ремонту шляхопроводу будуть завершені до 20 жовтня поточного року.

Давно потребує капітального ремонту також шляхопровід через залізничні колії на прилуцькому напрямку в Ніжині. Загальна проектно-кошторисна вартість робіт становить 3289,741 тис. грн.. Управлінням капітального будівництва облдержадміністрації проведено конкурсні торги та 10.08.11 з переможцем торгів укладено договір підряду. За кошти, які виділені у 2011 році, роботи будуть завершені до кінця листопада.

За повідомленням управління
капітального будівництва
облдержадміністрації