back

Урочисте введення в експлуатацію нового будинку в Чернігові у мікрорайоні Масани

24-08-2011 | 17:21

24 серпня перший заступник голови обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко взяв участь в урочистому введенні в експлуатацію нового житлового будинку в Чернігові у мікрорайоні Масани. Символічна адреса цього будинку – вулиця Незалежності, 12. Знаменний день введення його в експлуатацію – день 20-ї річниці незалежності України.

Звертаючись до учасників святкового заходу, будівельників Станіслав Прокопенко, зокрема, зазначив, що стало гарною традицією відкривати до свят новобудови. Цей сучасний будинок став результатом багатьох складових, а головне - плідної співпраці органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та інвестора. Залучені кошти інвестора, а це понад 23,5 мільйони гривень, дали змогу вже сьогодні дев'яноста двом сім'ям міста покращити житлові умови. Перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації зазначив, що це не останнє будівництво у мікрорайоні Масани. Так, поточного року тут планується розпочати будівництво дитячого садка та продовжити будівництво ще одного житлового будинку.

Станіслав Миколайович щиро привітав всіх із 20-ю річницею незалежності України та побажав міцного здоров`я, благополуччя в родинах, успіхів у праці, впевненості у завтрашньому дні. Привітали присутніх зі святом також генеральний директор ДП «УкрСіверБуд» ЗАТ «ДСК» Віктор Вереша, заступник чернігівського міського голови Олександр Сердюк. Станіслав Прокопенко вручив кращим будівельникам грамоти і подяки голови облдержадміністрації. Отримавши символічного ключа від новобудови, він запросив почесних гостей перерізати стрічку і оглянути квартири в будинку.

















Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації