back

«Медійний поступ» побував на виробництві

02-11-2015 | 15:55

Писати про економіку окремого підприємства неможливо, не побачивши виробництво зсередини. Саме тому учасники освітнього проекту «Медійний поступ» побували у цехах Прилуцької тютюнової фабрики.

Вони оглянули усі стадії виробництва товару та ознайомилися з історією фабрики.

Також поспілкувалися з начальником відділу кадрів та дізналися про вакансії, основні вимоги до працівників та можливості  кар’єрного зростання.

Директор з виробництва компанії «Бритіш Американ Тобакко Україна» Артем Скрипка розповів гостям про особливості роботи іноземної компанії в Україні. А також назвав причини, чому підприємства інших країн не поспішають розпочинати роботу саме у нас.

Журналісти отримали не лише нові враження, а й цікаве домашнє завдання, орієнтоване на вивчення окремих законопроектів. Адже медійник, який хоче працювати з економічною тематикою, має орієнтуватися у законодавстві.

Проект «Медійний поступ» реалізовує Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації спільно з громадськими організаціями «Асоціація регіональних ЗМІ» та «Разом до громадянського суспільства» за підтримки компанії «Бритіш Американ Тобакко Україна».







Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації