back

Робоча поїздка голови облдержадміністрації до Носівського району

08-07-2011 | 11:24

7 липня, перебуваючи з робочою поїздкою у Носівському районі голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко відвідав Носівську ЦРЛ. Протягом 2004-2010 років у лікарні проведено капітальні ремонти приміщень дитячого та хірургічного відділень, даху будівлі.

На даний час із залученням коштів підприємств-благодійників проводиться капітальний ремонт частини приміщень терапевтичного відділення.





В ході поїздки керівник області ознайомився також з ходом робіт щодо будівництва навчального корпусу Носівської загальноосвітньої школи № 5.

Будівництво школи було розпочато ще у 1989 році і згідно з першим варіантом проекту, у ній мали навчатися 1250 учнів. Після зміни проекту – 520 учнів.

Як було зазначено, на сьогодні, всі тендерні процедури по даному об’єкту завершено. На даний час складено відповідний графік по виконанню робіт.

На 2011 рік передбачено фінансування для продовження будівельних робіт у сумі близько 15 млн гривень. Введення об’єкту в експлуатацію планується у 2012 році.







Знайомлячись з роботою ТОВ «Носівський цукровий завод» та приватним акціонерним товариством «Носівське хлібоприймальне товариство», Володимир Хоменко зазначив, що ці об’єкти є складовою народногосподарського комплексу області, в першу чергу, агропромислового виробництва. Обидва підприємства не тільки формують агропромислову політику в районі а й в оточуючих районах. На сьогодні ці об’єкти перебувають на етапі реконструкції.Це передбачає, в першу чергу, модернізацію та збільшення об’ємів виробництва. За словами керівника області дуже важливо щоб відбудовувалися такі підприємства, оскільки це дасть змогу вирішувати соціальні та економічні проблеми регіону.











Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації