back

Відсьогодні агропромисловим розвитком області керуватиме Сергій Хоботня

29-10-2015 | 14:18

Голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч сьогодні, 29 жовтня, представив колективу Департаменту агропромислового розвитку нового директора – Сергія Володимировича Хоботню.

Причиною зміни керівництва департаменту стала передчасна і раптова смерть попереднього директора – Тетяни Борисівни Мілютенко. Її пам’ять колектив і всі присутні вшанували хвилиною мовчання. Лише після цього голова ОДА Валерій Куліч перейшов до представлення нового керівника.

«Вектор роботи департаменту я озвучував вам зовсім недавно, з того часу наші пріоритети не змінилися. Тому закликаю вас продовжувати роботу у визначеному напрямку і, переконаний, що з новим керівником вам це теж буде під силу. Сергій Володимирович – людина в цій галузі не нова і, думаю, зможе разом із вами переорієнтувати роботу департаменту зі статистичної на сервісну», – сказав голова ОДА.

Довідка:

Сергій Володимирович Хоботня має дві вищі освіти – педагогічну та економічну. Загальний стаж роботи – 22 роки. З 2005-го по 2009 рік – старший консультант, головний спеціаліст з організаційної роботи Чернігівської обласної організації професійної спілки працівників агропромислового комплексу України. З 2009-го і до часу призначення на посаду директора Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської ОДА – голова профспілки працівників агропромислового комплексу України в Чернігівській області.



Прес-служба облдержадміністрації