back

Ще один супермаркет мережі „ЕКО-маркет” незабаром з’явиться в Чернігові

08-07-2011 | 15:08

На робочій зустрічі, яку 8 липня провела заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус, увазі присутніх керівників обласних управлінь та служб було представлено інвестиційний проект з будівництва супермаркету мережі „ЕКО-маркет” в Чернігові.

Директор з розвитку ТОВ «Еталон-2009» Юрій Тацій розповів про історію створення мережі супермаркетів „ЕКО-маркет” в Україні та принципи її роботи. На сьогодні, за його словами, мережа нараховує 75 магазинів різних форматів, що працюють в 15 регіонах України. До кінця поточного року планується збільшити їх кількість до 100. Жителям міста Чернігова бренд „ЕКО-маркет” добре відомий, адже перший з трьох супермаркетів було відкрито ще у 2003 році.

Презентуючи проект майбутнього магазину, що буде зведено в м. Чернігові (вул. Кільцева, поряд з будівельним супермаркетом „Епіцентр”), директор з будівництва Леонід Каган, зокрема, зазначив, що він включатиме в себе супермаркет продовольчих та непродовольчих товарів, галерею бутіків. Запланований об’єм інвестицій у будівництво складе майже 30 млн. гривень. Будівельні роботи вестимуться із застосуванням новітніх технологій і повинні закінчитися у третьому кварталі 2011 року.

По закінченню презентації представники інвестора відповіли на запитання щодо можливого залучення до будівництва місцевих субпідрядних організацій, безкоштовного перевезення по місту покупців супермаркету тощо.

„Компанія відкрито презентує свої наміри та налаштована на співпрацю з владою області, міста Чернігова та Чернігівського району, на землях якого буде зведено супермаркет, тож наше завдання сприяти її діяльності на теренах Чернігівщини”, - підсумувала результати зустрічі заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус.





Управління у справах преси та
інформації облдержадміністрації