back

Вітання з нагоди Дня підприємця

02-09-2011 | 16:30

Шановні підприємці!

Щиро вітаємо вас із професійним святом!

З кожним роком підприємництво відіграє все більш вагому роль у розвитку області та країни, створенні нового економічного ладу, формуванні демократії та громадянського суспільства.

Виявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви сприяєте постійному розвитку економічного потенціалу регіону, наповненню державного та місцевих бюджетів, реалізації започаткованих в Україні реформ, впровадженню інноваційних технологій, поліпшенню якості та підвищенню конкурентоспроможності продукції.

Досягнення підприємців та конструктивне співробітництво між владою і бізнесом дають підстави говорити про великі можливості вітчизняного підприємництва. Реальність цих перспектив підкреслюється покращенням інвестиційного клімату, розширенням можливостей для інвестування.

Тож дозвольте від щирого серця подякувати Вам за сумлінну працю, за ту підтримку, яку Ви надаєте у вирішенні соціально-економічних проблем регіону і висловити сподівання на подальшу плідну співпрацю у справі досягнення сталого економічного розвитку області, створення нових робочих місць.

Бажаємо Вам здоров'я, процвітання, стабільності і благополуччя. Успіху і нових перспектив у розвитку Вашого бізнесу! Сміливо втілюйте в життя найпрогресивніші ідеї!

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник