back

Делегація Чернігівщини долучилися до роботи «Бізнес Днів у Гомелі»

23-10-2015 | 11:26

21 жовтня Президент Чернігівської ТПП Костянтин Іванов разом з директором Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА Юлією Свириденко долучилися до роботи «Бізнес Днів у Гомелі», що проходили у Гомелі (Республіка Білорусь) в рамках VII Республіканської універсальної виставки-ярмарку «Бізнес в регіонах». Захід став робочим майданчиком для налагодження нових партнерських стосунків, обміну досвідом в питаннях економічного розвитку та залучення інвестицій.

Учасниками заходу стали підприємці з України, Хорватії, Польщі, Казахстану, Словаччини, Франції, Китаю, Німеччини, Бразилії, Росії та ін.; представники влади, ділових асоціацій, фінансових установ; науковці і представники міжнародних організацій.

«Бізнес Дні у Гомелі» – є важливою нагодою для сприяння зустрічі підприємців та промисловців багатьох країн, налагодженню корисних бізнес-контактів, розвитку міжнародної торгівлі, зміцненню міжнародного та транскордонного співробітництва.

У контексті розвитку зовнішньоекономічної діяльності була приділена увага можливостям транспортно-логістичних комунікацій, новітнім технологіям у сфері будівництва, питанням державного регулювання зовнішньоторговельної діяльності.



Департамент економічного розвитку облдержадміністрації