back

Про виробництво харчових продуктів на Чернігівщині

22-10-2015 | 09:36

Галузь з виробництва харчових продуктів за підсумками січня-вересня 2015 року спрацювала на 101,2%, проти відповідного періоду минулого року.

Приріст забезпечили:

- виробництво борошна, круп та крохмалю;

- перероблення риби;

- виробництво олії та тваринних жирів;

- перероблення та консервування овочів та фруктів;

- виробництво молока та молочних продуктів;

- виробництво м’яса та м’ясних продуктів.

На 89,0% збільшено обсяги виробництва м’яса ВРХ замороженого, на 55,3% - цукру білого кристалічного, на 24,9% - сирів жирних, на 19,9% - олії нерафінованої, на 19,4% - круп, на 11,9% - риби соленої, крім оселедців, на 9,4% - молока і вершків сухих на 9,4% - молока і вершків сухих та на 5,8% риби копченої.

Інші галузі допустили спад виробництва.

За інформацією Департаменту агропромислового розвитку ОДА