22-10-2015 | 09:36
Галузь з виробництва харчових продуктів за підсумками січня-вересня 2015 року спрацювала на 101,2%, проти відповідного періоду минулого року.
Приріст забезпечили:
- виробництво борошна, круп та крохмалю;
- перероблення риби;
- виробництво олії та тваринних жирів;
- перероблення та консервування овочів та фруктів;
- виробництво молока та молочних продуктів;
- виробництво м’яса та м’ясних продуктів.
На 89,0% збільшено обсяги виробництва м’яса ВРХ замороженого, на 55,3% - цукру білого кристалічного, на 24,9% - сирів жирних, на 19,9% - олії нерафінованої, на 19,4% - круп, на 11,9% - риби соленої, крім оселедців, на 9,4% - молока і вершків сухих на 9,4% - молока і вершків сухих та на 5,8% риби копченої.
Інші галузі допустили спад виробництва.
За інформацією Департаменту агропромислового розвитку ОДА