back

Про тепло у бюджетних установах Сосницького району

21-10-2015 | 18:17

Чи тепло у бюджетних установах Сосниччини сьогодні перевіряв перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич.

Під час робочої поїздки до району він інспектував хід роботи зі встановлення твердопаливного котла у Авдіївській загальноосвітній школі. У закладі нещодавно проведено капітальний ремонт. Побудовано котельню, що отоплює школу газом. Однак, з економічної точки зору вигідніше перейти на опалення дровами. До того ж, заклад має їх чималий запас.

— Робота для встановлення необхідного обладнання уже розпочалася. На це витрачено більше мільйона гривень. За тиждень плануємо завершити, — зазначає Леонід Сахневич.

Тепло і у місцевому дошкільному навчальному закладі.



Авдіївська дільнична лікарня уже давно отоплюється дровами, однак приміщення потребує ремонту. На це виділено більше мільйона гривень. До кінця тижня у медичній установі буде новий дах, а згодом і вікна.



Перший заступник голови ОДА побував і в найбільшому ДНЗ Сосниці «Калинка». Зараз тут змінюють усі вікна та двері.

– Треба віддати належне персоналу дитсадка. Адже він не припиняє свою роботу. Діти комфортно перебувають у тій частині, де ремонт уже завершено. А за тиждень заклад повноцінно функціонуватиме, — наголосив Леонід Сахневич.



Оглянув перший заступник голови ОДА і вулиці Сосниці, де прокладається асфальтована дорога.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації