back

Триває перевірка бюджетних установ області щодо готовності до осінньо-зимового періоду

19-10-2015 | 17:26

Під час робочої поїздки до Носівського району перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич обговорив з представниками місцевого самоврядування, виконавчої влади та теплогенеруючих підприємств готовність до опалювального сезону.

У медичні установи району тепло постачається ще з минулого тижня. Щодо закладів освіти, то всі вони технічно готові та мають відповідні дозвільні документи, аби розпочати опалювальний сезон. Однак, щодо підключення деяких об’єктів ще ведуться перемовини з ПАТ «Чернігівгаз». Втім, найближчим часом і це питання буде вирішено.

Під час наради мова йшла і про будівництво загальноосвітньої школи №5. Підрядник уже оглянув об’єкт та до наступного тижня розпочне покрівельні роботи. Наразі обговорююється організація охорони об'єкта.

— Для нас сьогодні важливо консолідувати зусилля. І виконавча гілка влади, і місцева самоврядування повинні працювати з однією метою — створення комфортних умов для населення. Тож усі рішення мають бути взаємоузгодженими та виваженими, — наголосив Леонід Сахневич.

Також перший заступник голови ОДА відвідав сьогодні і смт Козелець, де також обговорив опалювання закладів освіти. І хоча є невелика заборгованість, втім у школах таки буде тепло.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації