back

Свято мужності і відваги у Чернігівському обласному палаці дітей та юнацтва

16-10-2015 | 17:23

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити сама себе не може. «Служу на вірність народу України» - це вже не просто слова із присяги – це справжній героїзм, мужність, непохитність, які дарують нам усім упевненість у завтрашньому дні.

Напередодні Дня захисника України та світлого дня Покрови Пресвятої Богородиці в обласному Палаці дітей та юнацтва за підтримки Управління освіти і науки облдержадміністрації вшановували справжніх мужніх чоловіків, гідних нащадків героїчних прадідів, у чиїх жилах пульсує гаряча козацька кров.

На святковий концерт були запрошені бійці АТО, батьки загиблих воїнів, волонтери Центру психолого-соціальної допомоги «Ресурс», військовослужбовці військових частин А2995, В4771, Т0520. Крім того, участь у заході взяли і майбутні захисники України: студенти Чернігівського юридичного коледжу Державної пенітенціарної служби України, вихованці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та вихованці обласних позашкільних навчальних закладів та учні ЗНЗ міста Чернігова.

Із сердечними вітаннями та словами величезної вдячності за можливість працювати, творити і виховувати підростаюче покоління під мирним небом Чернігівщини до присутніх звернулась директор закладу Ірина Мельниченко.

Присутні вшанували пам'ять усіх загиблих мужніх воїнів України, які поклали своє життя заради незалежності України та миру на рідній землі, хвилиною мовчання.

У цей день душі і серця почесних гостей свята майстерними вокальними, хореографічними та акробатичними номерами зігрівали талановиті гуртківці Палацу. Кожен дитячий виступ був сповнений щирими патріотичними почуттями до рідної землі, українського народу, переживаннями за долю країни та її мужніх синів, а також величезної вдячності українським військовим.






За інформацією Управління освіти і науки ОДА