back

Віктор Тканко взяв участь у розширеному засіданні колегії Сосницької райдержадміністрації

27-07-2011 | 12:37

26 липня за участю заступника голови облдержадміністрації з гуманітарних та політико-правових питань Віктора Тканка відбулося розширене засідання колегії Сосницької райдержадміністрації.

На засіданні розглянуто такі питання:

1. Про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету району за підсумками І півріччя 2011 року;

2. Про розвиток у районі сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності;

3. Про стан виконання заходів на виконання загальнодержавної програми „Питна вода України на 2006-2020 роки".

Виступаючи на засіданні Колегії Віктор Тканко наголосив на необхідності посилення уваги місцевої влади, відповідних районних служб до проблем обездолених дітей, забезпечення чіткої підготовки всіх шкіл району до нового навчального року та наступного опалювального сезону на кожному об`єкті господарювання, поліпшенні ситуації в дошкільному навчанні Сосниччини.

Перебуваючи в Сосницькому районі, Віктор Тканко відвідав дитячий заклад оздоровлення і відпочинку, який діє на базі ДП „Дитячий санаторій ім. Щорса”. В закладі, в основному, оздоровлюються діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, інваліди, діти з малозабезпечених сімей із всієї Чернігівської області.

Заступник голови облдержадміністрації ознайомився з роботою оздоровчого закладу, оглянув приміщення, поспілкувався з вихователями та дітьми.