back

Робоча поїздка Станіслава Прокопенка до Семенівського району

27-07-2011 | 12:08

26 липня 2011 року з робочою поїздкою Семенівський район відвідав в.о. голови обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко. Перебуваючи в районі він взяв участь у спільному засіданні колегії Семенівської райдержадміністрації та президії районної ради.

На порядок денний розширеного спільного засідання колегії виносилося питання „Про підсумки виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету району за перше півріччя 2011 року

У своєму виступі С. М. Прокопенко відзначив, що в Семенівському районі роблять все необхідне, аби виконати завдання Програми соціально-економічного розвитку регіону і пообіцяв підтримку у вирішенні найболючіших питань.

Перед початком засідання голова Семенівської районної адміністрації Сергій Євменов ознайомив Станіслава Прокопенка з найбільш проблемними питаннями будівництва об’єктів соціальної сфери в районі. Такими на сьогодні в районі є будівництво школи в селі Машове, робота ДП „Ірванцівського торфозаводу”, яке зберігло обладнання і колектив, але є великі проблеми з реалізацією продукції, капітальний ремонт доріг по місту, добудова і введення в експлуатацію нової котельні школи №1 в м. Семенівка, будівництво водопроводу в районному центрі, „заморожене” будівництво райсанепідемстанції.

Станіслав Прокопенко побував в селі Машове на будівництві школи, оглянув котельню міської школи №1, зустрівся з жителями вул. Сенька м. Семенівки – членами кооперативу з проведення газу, які кілька років тому вклали свої кошти в будівництво газопроводу, але роботи так і не розпочалися.

В ході робочої поїздки він провів засідання районного штабу з запобігання та ліквідації пожеж у лісах, сільгоспугіддях, торфовищах та взяв участь у відкритті громадської приймальні, провів прийом громадян.






За інформацією районної газети «Життя Семенівщини»