back

Козацькі розваги – для справжніх козаків-чернігівців

15-10-2015 | 17:07

14 жовтня, у середу, біля Катерининської церкви зібралися найзавзятіші, найспритніші, найвитриваліші. У День захисника України та свята Покрови Пресвятої Богородиці спортивно-розважальний молодіжний фестиваль «Козацькі розваги» став однією з родзинок святкових заходів у Чернігові.

Насичена спортивна програма з використанням козацьких традицій не залишила байдужими гостей свята. Армреслінг, перетягування канату, піднімання колоди, важкоатлетичні вправи зі штангою, змагання гирьовиків – неповний перелік спортивних змагань, які стали перевіркою сили та витривалості для всіх бажаючих. Не залишилися осторонь і діти – для них було організовано справжні «веселі старти».

Чернігівські спортсмени та просто любителі фізкультури та спорту, дорослі і малі, стали учасниками фестивалю. На відкриття святкового спортивного заходу також завітали й керівники області та міста. Голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч зазначив, що такі спортивні заходи, які поєднують у собі і спорт, і національні традиції, і виховання патріотизму, є джерелом загартування справжніх захисників своєї країни.

Захід провів Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з обласним осередком Національного олімпійського комітету. Отже, переможці отримали не лише задоволення від святкових змагань, а й призи від обласного осередку НОК України.





Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації