back

Леонід Сахневич з робочою поїздкою у Бахмацькому районі

15-10-2015 | 10:59

13 жовтня, в рамках робочої поїздки, перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич відвідав місто Батурин, де оглянув приміщення дитсадка та школи й поспілкувався з керівниками закладів.

Також відвідано об’єкти, які ремонтуються за рахунок коштів з Державного бюджету, а це майже 10 мільйонів гривень.

У ході зустрічі з громадою міста, Леонід Сахневич детально окреслив соціально-економічну ситуацію в області.

Цього ж дня перший заступник голови облдержадміністрації, ветеранський актив, учнівська молодь та громадськість поклали квіти до Меморіалу Слави та пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам у м. Бахмач.

Напередодні Дня захисника України на площі Героїв Майдану було відкрито пам’ятний знак загиблому в АТО Юрію Бутусову.

З метою збереження та вшанування українських традицій, на знак глибокої поваги до мужності та героїзму захисників України, Президент України Петро Порошенко минулого року підписав Указ про встановлення свята Дня захисника України, яке відзначається 14 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці. У цей день ми вшановуємо тих, хто за покликом серця стає на захист рідної землі, боронячи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави, – зазначив Леонід Сахневич.

У Будинку дитячої та юнацької творчості з нагоди свята презентовано концертну програму «Сила нескорених».

Під час урочистостей військовослужбовцям В’ячеславу Бридкому та Сергію Притулі вручено нагрудні знаки "Учасник АТО". Також бійці отримали відзнаки Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

За інформацією Бахмацької РДА