back

Робоча поїздка голови облдержадміністрації до Варвинського району

04-07-2011 | 17:01

1 липня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко перебував з робочою поїздкою у Варвинському районі.

Під час поїздки Володимир Хоменко, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець, голова Варвинської райдержадміністрації Петро Бакуменко, голова райради Володимир Петренко та Народний депутат України Ігор Рибаков ознайомилися з ходом будівництва мосту через річку Удай біля с.Журавка.

У 2008 році мостовий перехід було демонтовано як аварійний і за урядовим розпорядженням включено до переліку об’єктів будівництва, реконструкції та капітального ремонту автомобільних доріг державного і місцевого значення, але через брак коштів міст залишається недобудованим. Рух пішоходів і транспорту здійснюється по тимчасовому технологічному проїзду.

Про хід робіт інформував представник компанії-субпідрядника ТОВ „Віадукт” Роман Скиба, зазначивши, що єдина перепона у завершенні будівництва – відсутність коштів, хоча технологічно роботи – не прості.

Народний депутат України Ігор Рибаков повідомив, що була проведена нарада за участю Прем’єр-міністра України, Першого віце-прем’єр-міністра, Міністра фінансів та голови Державної служби автомобільних доріг України, на якій обговорена, зокрема, дана проблема.

Він також запевнив, що вже до серпня надійде 5 млн. грн. на продовження робіт, а всю суму буде виділено до кінця року.

Володимир Хоменко висловив сподівання, що за умови консолідації зусиль обласного, районного керівництва та підтримки депутатів Верховної Ради 2011-й рік стане вирішальним у розв’язанні цього питання.





Прес-служба облдержадміністрації