back

Прес-конференція голови облдержадміністрації

30-06-2011 | 17:06

Традиційно одразу після закінчення розширеного засідання Колегії голова облдержадміністрації Володимир Хоменко зустрівся з представниками центральних, обласних та комунальних засобів масової інформації.

Під час годинної прес-конференції він відповів на низку актуальних питань соціально-економічного розвитку Чернігівщини.

Особливу увагу голова облдержадміністрації звернув на реформування житлово-комунального господарства, зазначивши, що розвиток об’єднань співвласників багатоквартирних будинків дасть можливість людям стати справжніми господарями будинків та отримувати якісні комунальні послуги.

Коментуючи стан інвестиційної діяльності у сільському господарстві, Володимир Хоменко зазначив, що вимоги до інвесторів залишаються незмінними – заходити не лише на поле, але й приділяти увагу розвитку соціальної сфери та інфраструктури села. Загалом же перспективи розвитку регіону повинні бути пов’язані саме з інтенсивним розвитком тваринництва і рослинництва та забезпеченням максимальної переробки сільгоспсировини за принципом «від поля до столу».

Він також висловив сподівання у тому, що цьогорічна цінова ситуація на ринку зерна буде сприятливою і для аграріїв області будуть створені належні умови для експорту зерна.

Також керівник області окреслив шляхи реформування освітньої та медичної галузей, відповів на ряд земельних, кадрових та соціальних питань.







Прес-служба облдержадміністрації