back

30-09-2015 08:38

Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проекту регіональної цільової Програми ведення містобудівного кадастру Чернігівської області на 2016—2018 роки

Управлінням містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації розроблено проект регіональної цільової Програми ведення містобудівного кадастру Чернігівської області на 2016—2018 роки.

Метою Програми є забезпечення на території Чернігівської області проведення єдиної державної політики у сфері містобудування та архітектури, впровадження та використання сучасних передових геоінформаційних технологій, розроблення геоінформаційного порталу містобудівного кадастру області, що створить передумови для ефективного вирішення функціональних завдань управлінь, відділів облдержадміністрації та органів місцевого самоврядування.

Реалізація заходів Програми забезпечить покращення інвестиційного клімату та створення прозорих та комфортних умов для роботи підприємців, застосування Європейських стандартів управління територіальним розвитком, підвищення якості управлінських рішень завдяки моделюванню оцінки їх наслідків.

Створення містобудівного кадастру області з урахуванням підсистем міст обласного підпорядкування і районів для постійної актуалізації та використання інтегрованих даних про господарський, містобудівний розвиток території області та окремих адміністративно – територіальних одиниць створить сучасне ефективне підгрунтя для соціального та економічного розвитку громад Чернігівської області.

Електронні консультації з громадськістю щодо проекту напрямів діяльності та заходів регіональної цільової Програми триватимуть з 01.10.2015 по 20.10.2015.

Зауваження та пропозиції до проекту регіональної цільової Програми прийматимуться Управлінням містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації до 20 жовтня 2015 року за адресою: .

14013, м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка 70, т/ф. 77-45-86 е mail: [email protected] з поміткою «Пропозиції до «Регіональної цільової Програми на 2016-2018 роки»».

Контактна особа:

Сергій Олександрович Куреня, головний спеціаліст відділу територіального планування, містобудівного моніторингу та кадастру Управління містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації, т/ф 67-69-57

.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.

Управлінням містобудування та архітектури
Чернігівської обласної державної адміністрації



Проект регіональної цільової Програми
ведення містобудівного кадастру Чернігівської області на 2016—2018 роки

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода