back

Продовження розмови між підприємцями і владою

24-06-2011 | 16:40

24 червня заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус провела розширене засідання обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва за участю керівників структурних підрозділів УМВС України в області.

Були обговорені питання правових та організаційних засад, основних принципів і порядку здійснення працівниками міліції перевірок, права суб’єктів господарювання, щодо яких здійснюються перевірки.

Члени координаційної ради, запрошені представники організацій та об’єднань підприємців зазначили, що питання здійснення перевірок залишаються гострими та болючими для суб’єктів господарювання.

Наталія Білоус наголосила, що такі зустрічі сприяють покращенню бізнес-клімату в області, виробленню ефективних механізмів співпраці влади і бізнесу, усуненню надмірного контролю за господарською діяльністю та необґрунтованих підстав для здійснення заходів державного нагляду органами влади. За її словами, це продовження відвертої розмови між підприємцями і владою, метою якої є здійснення конкретних заходів щодо реального усунення перешкод, які стоять на заваді діяльності підприємців.

Також учасники наради обговорили проект Закону України “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України (щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва)” (№ 8521).

Внесені підприємцями пропозиції будуть узагальнені та направлені до Кабінету Міністрів України.