back

У Чернігівському обласному філармонійному центрі відбулось відкриття 72-го концертного сезону

23-09-2015 | 09:06

Днями у Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбулось відкриття 72-го концертного сезону.

Традиційно сезон розпочався концертом академічного симфонічного оркестру “Філармонія” (художній керівник та головний диригент - Заслужений діяч мистецтв України Микола Сукач). Також глядачі з радістю зустріли соліста - давнього друга колективу та віртуозного музиканта - Лауреата Міжнародних конкурсів Вадима Руденка (фортепіано).

У програмі цього вечора прозвучали Концерт для фортепіано з оркестром № 5, мі-бемоль мажор "Імператор" Людвіга Бетховена, музика до балету "Тисяча і одна ніч" Сергія Борткевича та Симфонічна сюїта "Шехеразада" Миколи Римського-Корсакова.

Колектив філармонійного центру щиро вітає шанувальників музичного мистецтва з цією подією, і не зважаючи на важкі часи, сподівається, що зможе подарувати своїм вірним прихильникам багато приємних та зворушливих хвилин, прикрашених чудовою музикою!

Наступний концерт академічного симфонічного оркестру “Філармонія” відбудеться у п’ятницю 25 вересня. Початок о 19 годині.



За інформацією Департаменту культури,
туризму, національностей та релігій ОДА