back

Делегація Чернігівщини взяла участь у Курському Коренському ярмарку

29-06-2011 | 12:15

В рамках Угоди про торговельно-економічне, науково-технічне та культурне співробітництво між Чернігівською і Курською областями, укладеної у лютому цього року та на виконання заходів Середньострокової програми соціально-економічного розвитку Чернігівської області на 2011-2015 роки «Чернігівщина – 2015. Спільний шлях до добробуту» і Регіонально цільової програми розвитку зовнішньоекономічної діяльності на 2011-2015 роки 25 червня офіційна делегація Чернігівської області взяла участь у ХІ міжрегіональному універсальному оптово-роздрібному Курському Коренському ярмарку - 2011, який проходив у містечку Свобода Золотухінського району Курської області Російської Федерації.

До складу делегації, яку очолювали заступники голови облдержадміністрації Наталія Білоус та Олександр Шанойло, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, увійшли представники структурних підрозділів облдержадміністрації, Чернігівської регіональної торгово-промислової палати, а також представники Коропського району.

У своєму вітальному слові до організаторів і учасників ярмарку, заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус зазначила, що присутність на цьому заході делегації Чернігівщини є виразним прикладом продовження співпраці між нашими регіонами, яке бере свій початок з моменту підписання, у лютому цього року, угоди між Чернігівською та Курською областями про торговельно-економічне, науково-технічне та культурне співробітництво.

«Цьогорічна виставка-ярмарок сприятиме подальшому розкриттю торговельно-економічного потенціалу та укріпленню дружніх стосунків між Чернігівською та Курською областями», - зазначила вона.

В рамках заходу керівництво делегації Чернігівської області взяло участь у конференції бізнесових кіл.

Під час ярмарку була підписана угода між Коропським районом Чернігівської області та Обоянським районом Курської області про співробітництво.

















Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації