back

Володимир Хоменко привітав підприємців області зі святом

02-09-2011 | 11:58

Уже традиційно, в першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. На Чернігівщині йому передує започаткований облдержадміністрацією Місячник підтримки підприємництва. В його рамках проводяться конкурси серед безробітних щодо започаткування власної справи, ярмарки професій, виїзні круглі столи, дні юридичної допомоги, навчальні семінари-тренінги, а також підбиваються підсумки обласного конкурсу на визначення кращих підприємств малого та середнього бізнесу, підприємців-фізичних осіб, які нагороджуються різного роду відзнаками.

2 вересня з нагоди свята, відбулася зустріч голови облдержадміністрації Володимира Хоменка і голови обласної ради Анатолія Мельника з кращими підприємцями області.

Вітаючи присутніх з Днем підприємця, голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко наголосив, що протягом останніх років значно збільшився вплив підприємництва на стан економічного життя області.

На підприємствах промислового напрямку налагоджено випуск обладнання та апаратури медичного, радіоелектронного призначення, складного машинобудування, харчової промисловості, переробку сільгоспсировини та випуск борошна, круп і комбікормів, мінеральної води, меблевої продукції, паркету, книжково-журнальної продукції, виробів культурно-побутового і господарського призначення.

Підприємці Чернігівщини виробляють конкурентноспроможну продукцію, будують сучасні приміщення, надають різноманітні послуги населенню, створюють нові підприємства, відкривають привабливі магазини, кафе, ресторани.

Потенціал, накопичений протягом 20 років незалежності України в цій галузі, впливає на прискорення економічних реформ, започаткованих Президентом та Урядом України, досягнення реального економічного зростання та вирішення соціальних проблем.

Володимир Хоменко відмітив, що облдержадміністрація робить все можливе по створенню сприятливих умов для активізації підприємницької діяльності, фінансово–кредитної підтримки малого бізнесу, налагодженню співпраці на засадах соціального партнерства.

З особливою увагою звернувся керівник області до присутніх на зібранні ділових жінок, зазначивши: «Ваш успіх у бізнесі засвідчує, що необмежена в своїх правах жінка спроможна досягти надзвичайних висот у справі, якою займається, здобуваючи нові знання, вона змінюється сама і змінює світ навколо себе».

Від щирого серця Володимир Хоменко подякував всім підприємцям області за сумлінну працю, підтримку, яку вони надають у вирішенні соціально-економічних проблем регіону, і побажав міцного здоров’я, добра, щастя, успіху та нагородив кращих підприємців відзнаками облдержадміністрації.

Кращих підприємців малого та середнього бізнесу привітав зі святом та вручив відзнаки голова обласної ради Анатолій Мельник.

Під час зустрічі переможці обласного конкурсу «Чернігівська якість – 2011» на визначення кращого суб'єкта малого підприємництва були нагороджені дипломами.





















Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації