back

Молочний подарунок чернігівцям до Дня міста

21-09-2015 | 09:16

Новий «молочний» захід привернув увагу чернігівців та гостей міста у неділю, 20 вересня. У міському парку культури та відпочинку зібралися любителі молока, сирів, кисломолочної продукції та інших виробів з молока.

На відкриття Фестивалю молока завітав перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич, заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, представники органів виконавчої влади, учасники та гості фестивалю з усієї області.

- Формування здорового способу життя серед населення, пропагування товарів місцевих товаровиробників задля розвитку сільськогосподарського сектору та покращення добробуту мешканців Чернігівщини – саме це є головною ідеєю фестивалю, – зазначив Леонід Сахневич.

Для відвідувачів на святі працювала виставка виробів молокопереробних підприємств. Виробники з області широко популяризували свою продукцію. А потенційний покупець мав змогу насолодитися молочними виробами, тут же продегустувавши їх, щоб визначитися зі своїми вподобаннями та обрати для себе улюблену молочну марку.

Зацікавлені виробники молочної продукції переконливо доводили, що молоко та молочні продукти корисні у будь-якому віці, адже забезпечують активну життєдіяльність людини від народження до глибокої старості.

Було місце на фестивалі й іншим виробникам. Свою смачну продукцію пропонували провідні хлібозаводи й медовари Чернігівщини.

Цікавою видалася і культурна програма. Розваги були на різний смак: веселі конкурси для дітей та дорослих, майстер-класи з народних ремесел, виступи професійних та аматорських художніх колективів, виставки майстрів декоративно-прикладного мистецтва.

Гості фестивалю могли особисто переконатися, що товари місцевих виробників різноманітні, якісні та корисні.








Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації