back

Чернігівський обласний осередок НОК України та ПАТ «САН Інбев Україна» підписали договір про спонсорську підтримку

25-07-2011 | 15:45

25 липня заступник голови облдержадміністрації, заступник голови обласного осередку НОК України Віктор Тканко зустрівся з чемпіонами світу та призерами чемпіонатів світу і Європи з кікбоксінгу, військово-спортивного багатоборства, боротьби сумо, дзюдо і боксу та їхніми тренерами. На урочисту зустріч були запрошені директор з правових питань та корпоративних відносин ПАТ «САН Інбев Україна» Денис Хренов та директор Чернігівського відділення ПАТ «САН Інбев Україна» Юрій Шевченко.

Відкриваючи урочистості, Віктор Тканко зазначив, що Чернігівщина здавна славиться розвитком олімпійського руху.

«Довготривала високопрофесійна робота спортсменів, тренерів та організаторів давала і дає високі результати. В області проводиться велика кількість заходів по розвитку олімпійського руху», - додав він.

У травні місяці цього року урочисто відкрито офіс обласного осередку НОК України. Його діяльність підтримується з декількох джерел – кошти НОК України, кошти обласного бюджету та додатково залучені кошті.

«Облдержадміністрація постійно піклується про те, щоб наші спортсмени відчували підтримку органів влади. З метою забезпечення діяльності обласного осередку НОК України, підготовки кандидатів на участь в Олімпійських та Паралімпійських іграх ми залучаємо спонсорів - ПАТ «САН Інбев Україна», - наголосив Віктор Тканко.

Під час зустрічі, у присутності спортсменів – кандидатів на участь в Олімпійських іграх 2012 року було підписано договір про співпрацю між обласним осередком НОК України та Публічним акціонерним товариством «САН Інбев Україна».

Віктор Тканко привітав чемпіонів та призерів чемпіонатів світу, Європи, подякував їм за примноження слави рідної Чернігівщини, України, побажав міцного здоров’я, краси тіла й бадьорості духу, вдалих стартів і нових перемог. Від імені голови облдержадміністрації, голови обласного осередку НОК України Володимира Хоменка він вручив спортсменам та їх тренерам нагороди й квіти.









Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації