back

Запрошує обласний фестиваль молока

11-09-2015 | 13:10

20 вересня об 11-ій годині у Чернігівському парку культури і відпочинку відбудеться урочисте відкриття першого обласного «Фестивалю молока». А вже з 10-ої години на відвідувачів чекатимуть виставка виробів молокопереробних підприємств, дегустація продукції та різноманітні розваги.

Під час засідання оргкомітету фестивалю, яке провів сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, було остаточно узгоджено організаційні нюанси.

Як зазначив заступник директора Департаменту агропромислового розвитку ОДА Олег Крапивний, свято обіцяє бути масштабним, адже на ньому представлять свою продукцію виробники й переробники молока з усієї області. Крім того, буде організовано виставку-продаж хлібо-булочних виробів та меду.

За словами заступника директора Департаменту культури облдержадміністрації Олександра Левочка, концертно-розважальна програма фестивалю буде розрахована переважно на молодіжну аудиторію. Переможців конкурсів нагородять смачними призами.

Під час фестивалю працюватимуть майстер-класи народних майстрів. Відвідувачі зможуть спробувати себе у гончарній справі, різьбленні, лозоплетінні, придбати унікальні речі на виставці виробів народних майстрів.

Паралельно працюватиме дитячий майданчик з ростовими ляльками та розвагами для дітвори. Словом, організатори «Фестивалю молока» сподіваються, що він буде змістовним і зацікавить усіх, хто прийде того недільного дня до міського парку культури і відпочинку.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації