back

Про ділову журналістику – з головним редактором «Радио Вести»

08-09-2015 | 15:11

Що таке ділова журналістика та з чого варто розпочинати саме у цьому жанрі, сьогодні, 8 вересня, медійникам Чернігівщини розповів український журналіст, головний редактор «Радио Вести» та екс-головний редактор газети «Коммерсантъ-Украина» Валерій Калниш. Тренінг пройшов у рамках проекту «Медійний поступ».

Лектор, на прикладі видання, яке очолював, розповів про схему роботи з новинним матеріалом. Роз’яснив структуру ділової замітки, акцентуючи на основних її складових.

Валерій Калниш виокремив і теми, над якими варто працювати саме регіональним журналістам, а також зазначив і про основні джерела інформації.

— Не варто недооцінювати прес-релізи та інформацію, що є загальнодоступною. Треба правильно її читати, — акцентував головний редактор «Радио Вести».

Учасники проекту запитували у відомого українського журналіста і про дотримання професійних моральних принципів.

Проект «Медійний поступ» реалізовує Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації спільно з громадськими організаціями «Асоціація регіональних ЗМІ» та «Разом до громадянського суспільства» за підтримки компанії «Бритіш Американ Тобакко Україна».


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації