back

Митна служба України відзначила своє 20-ти річчя

20-06-2011 | 16:40

20 червня заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко взяв участь в урочистих зборах з нагоди 20-ї річниці створення Митної служби України, які проходили в Чернігівському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Т.Шевченка.

Від імені голови ОДА він привітав особовий склад Чернігівської митниці з професійним святом.

«Сьогодні митна служба України – це збалансована, розгалужена державна структура, укомплектована досвідченими професійними кадрами. Вона не тільки забезпечує захист внутрішнього товарного ринку України та протидіє контрабандному ввезенню товарів на територію країни, а й виконує роль одного з основних наповнювачів державного бюджету»,– зазначив Віктор Тканко.

«Приділяючи постійну увагу діяльності митної служби, Президент України Віктор Янукович наголошує на необхідності здійснення реальних кроків в напрямку спрощення митних процедур, підвищення ефективності управлінської діяльності», - додав він.

Віктор Тканко підкреслив, що значна частина коштів, які направляються митницею до державного бюджету, спрямовуються на дотації вирівнювання місцевого бюджету. Це – кошти, які так необхідні для вирішення економічних та соціальних питань області.

З нагоди свята заступник голови побажав працівникам митної служби України міцного здоров’я і благополуччя, нових здобутків на службі в ім’я Української держави і вручив почесні грамоти обласної державної адміністрації та оголосив подяку голови ОДА за сумлінну працю, високу професійну майстерність.









Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації