back

Виставки і ярмарки пройдуть у Чернігові в рамках V Міжнародного інвестиційного Форуму

17-08-2011 | 12:27

17 серпня під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Наталії Білоус відбулася нарада щодо підготовки та проведення виставково-ярмаркових заходів, які проходитимуть 23 вересня 2011 року в м. Чернігові в рамках V Міжнародного інвестиційного Форуму.

У нараді взяли участь заступники голів райдержадміністрацій та міськвиконкомів, начальники управлінь (відділів) культури райдержадміністрацій та міських рад Чернігова, Ніжина, Прилук.

На початку наради Наталія Білоус коротко проаналізувала хід підготовки до форуму, зазначивши, що все відбувається згідно з планом. Заступник голови облдержадміністрації закликала представників районів та міст докласти зусиль аби показати гостям Чернігівщину такою, як вона є – з цікавою історією, визначними особистостями, щедрою, врожайною, пісенною, гостинною.

Заступник начальника управління розвитку споживчого ринку та підприємництва головного управління економіки облдержадміністрації Віктор Власенко зупинився в своєму виступі на економічному блоці організаційних питань.

Про культурно-мистецький супровід ярмаркових заходів говорив Леонід Смоляк, перший заступник начальника головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини облдержадміністрації. Він наголосив на цікавому та яскравому оформленні експозицій, презентаційних палаток районів, відповідному творчому рівні музичного супроводу.

У ході обговорення були напрацьовані пропозиції для покращення проведення виставкової експозиції та ярмаркових заходів.





Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації