back

Віктор Янукович: Ми дуже рішуче налаштовані на реформи, які змінять життя людей на краще. Однозначно. Іншого шляху немає

25-02-2011 | 15:20

Президент України Віктор Янукович наголошує, що наведення порядку в містах, будівництво доріг залишаються серед пріоритетних у діяльності влади. Глава держави, зокрема, нагадав, що торік в Україні було побудовано близько 1000 км доріг, тоді як у 2009 році – лише 170 км.

«З року в рік ми будемо збільшувати обсяги капіталовкладень. Інвестиційні програми будуть скеровані на покращення стану міст, доріг, будівництво інфраструктури...Тут, звичайно, дуже важливо, щоб була підтримка. Я дуже хочу, щоб ми об’єдналися навколо цих змін у нашій країні, з розумінням до них ставилися. Впевнений, ми це з вами зробимо, ми цього доб’ємося», – сказав Президент у рамках проекту «Розмова з країною».

Глава держави також повідомив про намір найближчим часом створити фонд регіонального розвитку для фінансування регіональних програм.

«Розвиток наших міст – це наша найближча перспектива. Я відношу ці питання саме до наведення ладу в наших містах», – сказав Президент, додавши, що постійно розглядає ці проблеми з місцевими органами влади.

«Житлово-комунальне господарство, екологія, дороги, умови життя наших людей – все сьогодні залежить від того, як ми зуміємо це організувати», – переконаний Президент. Водночас Глава держави додав, що все це разом залежить від того рівня економіки, який ми зможемо забезпечити в країні. Відтак успішна реалізація започаткованих економічних реформ є надзвичайно важливою.

«Ми дуже рішуче налаштовані на реформи, які змінять життя людей на краще. Однозначно. Іншого шляху немає», – резюмував Віктор Янукович.

За інф. офіційного веб-сайту Президента України