back

Шкільні бібліотекарі ділилися досвідом заохочення учнів до читання української книги

27-08-2015 | 11:47

26 серпня у великій читальній залі обласної бібліотеки ім. В.Г. Короленка відбулося секційне засідання методичного об’єднання шкільних бібліотекарів з проблеми "Сучасний учень і культура читання. Інноваційні форми роботи шкільної бібліотеки з популяризації української книги. Злагоджена робота бібліотекарів, вчителів, батьків як успіх і результативність". В ході семінару шкільні бібліотекарі підвели підсумки роботи за 2014-2015 роки, обмінялися досвідом. Методист ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського Тетяна Кравець та методист НМЦ Раїса Недух ознайомили присутніх з особливостями вивчення базових дисциплін у загальноосвітніх закладах у 2015-2016 навчальному році та зі змінами, внесеними до навчальних програм, затверджених наказами Міністерства освіти та науки.

Зі свого боку бібліотечні працівники обласної бібліотеки презентували гостям відеоролик про бібліотеку "Острів скарбів". Завідувачка відділу документів з суспільних та гуманітарних наук Валентина Зелинська розповіла про історію бібліотеки. Близько 30 учасників семінару стали користувачами нашої бібліотеки.

Зацікавила нових користувачів книжкова виставка-огляд "Сучасна школа України: нова методична література", де представлені видання методичної літератури та великий перелік періодичних видань з різних галузей знань.



За інформацією Департаменту культури,
туризму, національностей та релігій ОДА