back

Олімпійський рух в області відтепер курує Валерій Куліч

25-08-2015 | 17:50

Позачергова асамблея обласного осередку Національного олімпійського комітету України відбулася сьогодні в приміщенні облдержадміністрації. Питання номер один – обрання голови обласного осередку. Збори відбулися продуктивно: новим керівником олімпійського руху Чернігівщини став голова облдержадміністрації і, за сумісництвом – президент обласної федерації спортивної гімнастики Валерій Куліч.

Як ми повідомляли раніше – Чернігівський обласний осередок Національного олімпійського комітету з 23 червня цього року не мав голови через складення Миколою Олексійовичем Носком своїх повноважень. Тому на засіданні виконкому осередку на початку серпня було вирішено провести позачергову асамблею.

І от сьогодні, дотримуючись усіх процедур, представники спортивних організацій-членів обласного НОКу одноголосно (крім самого претендента, який утримався від голосування) обрали новим головою Куліча Валерія Петровича.

Другим рішенням у протоколі, за пропозиції новобраного голови, було обрання заступників та відповідального секретаря. Заступниками стали директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Ніна Лемеш і відомий біатлоніст Андрій Дериземля. Відповідальний секретар – директор міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Дмитро Пиріжок.

«Хоч ми й до цього дня тісно співпрацювати, але якщо вже ви виказали мені таку довіру – доведеться працювати ще активніше. У такому форматі, переконаний, ми зробимо більше», – у відповідь на привітання сказав новообраний голова Чернігівського обласного осередку Національного олімпійського комітету Валерій Куліч.



Прес-служба облдержадміністрації