back

Обласна державна адміністрація вимагає повернути пільговий поїзд «Чернігів-Горностаївка»

22-07-2011 | 08:49

З 20 червня за рішенням керівництва Київської дирекції залізничних перевезень було відмінено популярний серед чернігівців дизель-поїзд «Чернігів—Горностаївка». Цим маршрутом користувалися як мешканці міста, які мають приміські дачні ділянки, так і жителі населених пунктів уздовж залізниці, а пенсіонери та люди літнього віку мали право на безоплатний проїзд. Заміна цього приміського маршруту поїздом підвищеного комфорту, в якому не передбачено пільг, викликало значене незадоволення чернігівців.

Враховуючи значний суспільний резонанс та важливість вирішення цієї проблеми для жителів міста Чернігова, обласна державна адміністрація звернулась до керівництва «Укрзалізниці» з вимогою поновити рух приміського пільгового дизель-поїзда «Чернігів-Горностаївка». До вирішення даного питання підключився і народний депутат України Григорій Маньковський (Партія регіонів).

Голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко тримає на контролі вирішення цієї болючої для жителів області та міста проблеми.

За інформацією прес-служби облдержадміністрації