back

Особистий прийом голови ОДА: житло, земля та історична спадщина

22-08-2015 | 16:10

Напередодні державних вихідних із нагоди Дня Незалежності України Валерій Куліч провів черговий особистий прийом громадян. І знову найбільше питань стосувалося житла – оформлення права власності на земельні ділянки учасниками антитерористичної операції та забезпечення житлом «черговиків» – громадян пільгових категорій.

У ході зустрічей вдалося розібратися у всіх питаннях, із якими звернулися громадяни. Були надані відповідні роз’яснення, консультації та взято до відома декілька нових фактів.

Остання із запланованих зустрічей була з головою однієї з національних громад області. У ході розмови увагу голови облдержадміністрації звернули на те, що дії керівництва одного з міст області стосовно перенесення могили воїна-визволителя, який загинув у 1943 році, з центральної частини міста можуть містити ознаки заангажованості за національною ознакою. Після з’ясування обставин, потискаючи один одному руки, голова ОДА висловив голові громади свою позицію: «Народ України – це всі, хто живе і трудиться на її благо, на користь своїх близьких, міст, сіл і всієї громади. Це стосується як сьогодення, так і минулих сторінок історії. Тому розрізнення тих, хто боровся і поклав своє життя, захищаючи українську землю за національним, релігійним чи будь-яким іншим принципом є неприпустимим», – сказав Валерій Куліч.



Прес-служба облдержадміністрації