back

Вітання з Днем державної служби

22-06-2011 | 17:15

Шановні працівники державної служби Чернігівщини!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем державної служби.

Сьогодні, коли в Україні відбуваються глибокі конструктивні перетворення, на державних службовців покладено відповідальне завдання – бути провідниками державної політики в усіх сферах життєдіяльності, спрямовувати свій досвід, професіоналізм і знання на забезпечення сталого розвитку регіону, соціального захисту його жителів.

Бути представником держави – це не лише висока честь, але й велика відповідальність. Суспільство очікує від державного службовця компетентності, ініціативи та відповідального ставлення до виконання своїх службових обов’язків. Від наших щоденних зусиль, фаховості, енергії та сумління значною мірою залежить ефективність вирішення економічних та соціальних завдань в області, а відтак і довіра людей до влади, їхня впевненість у завтрашньому дні.

Забезпечити виконання завдань, поставлених Президентом України, ми зможемо лише єдиною, організованою командою. Отже партнерські відносини між усіма гілками влади, професіоналізм та принциповість державних службовців Чернігівщини мають стати запорукою позитивних соціально-економічних перетворень у нашому регіоні.

Бажаємо всім державним службовцям Чернігово-Сіверського краю добра і здоров’я, тепла і затишку у родинах.

Хай ваша наполеглива праця і відданість справі увінчаються новими здобутками у професійній діяльності в ім’я Української держави.



Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник