back

Ті, хто повернувся з війни: військовослужбовцям Менщини вручили нагрудні знаки учасника АТО

20-08-2015 | 11:03

Вони повернулись додому після війни. Їх поки що 86, а скоро їх будуть сотні. Учасники бойових дій, ті, хто був на Савур-могилі, хто визволяв Маріуполь і Слов’янськ, хто пройшов Іловайський котел і вижив дивом, хто пройшов оборону Донецького аеропорту і Дебальцевого… Це наші земляки, наші солдати… Молодші і трохи старші – всі вони тепер особливі. Вони освоювали незнану доти в Україні науку… воювати по-справжньому.

Згідно з наказом військового комісаріату, хто вже має статус учасника антитерористичної операції, отримали на Менщині нагрудні знаки учасника АТО. Дехто їх отримав у військкоматі, дехто вдома.

А Лісківська територіальна громада дякувала вчора своїм героям, запросивши до себе аматорський народний хор «Придеснянські барви» районної ради організації ветеранів України. У заході переплелися пісня і подія, радість і сум, два покоління, розділені в часі на 70 років.

Серед відзначених були Авдейко Андрій Миколайович, Кушнеренко Олег Петрович, Прищепа Сергій Олександрович, Чичкан Валентин Анатолійович. Їх вітав перший заступник голови райдержадміністрації Геннадій Примаков спільно із представниками районного військкомату.

Хлопці тримали багато квітів і знак із зображенням сокола, що зловив двох змій - уособлення перемоги українських збройних сил над двома терористичними угрупованнями на Сході нашої держави.

Вони герої – і всі ті, хто захищав і захищає на фронті нашу Незалежність, свято якої ми вже вдруге невдовзі відзначатимемо в умовах війни.

Слава вам, наші бійці!



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату Менської РДА