back

Чернігівщина готується до відзначення 70-ї річниці партизанського руху в Україні

21-07-2011 | 16:23

21 липня заступник голови облдержадміністрації з гуманітарних та політико-правових питань Віктор Тканко провів засідання робочої групи з питань створення музейно-меморіального комплексу партизанської слави «Лісоград».

Відкриваючи засідання, Віктор Тканко наголосив на значимості відзначення 70-ї річниці партизанського руху в Україні у період Великої Вітчизняної війни 1941 – 1945 років.

«Головною метою цього заходу, визначеного Указом Президента України № 697/2011 від 21 червня 2011 року «Про заходи з відзначення у 2011 році Дня партизанської слави та 70-ї річниці партизанського руху в Україні у період Великої Вітчизняної війни 1941 – 1945 років», є увічнення світлої пам’яті полеглих, виховання у молодого покоління почуття патріотизму, поваги до учасників війни», - додав він.

Робоча група розглянула та обговорила пропозиції до сценарного плану проведення Дня партизанської слави у м. Щорс та у «Музейно-меморіальному комплексі партизанської слави «Лісоград».

Було вирішено провести виїзне засідання організаційного комітету з підготовки та проведення урочистостей з нагоди 70-ї річниці партизанського руху безпосередньо у «Лісограді».

За результатами засідання Віктор Тканко надав відповідні доручення.





Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації