back

Представлено очільника Новгород-Сіверської РДА

19-08-2015 | 15:53

14-го серпня Президент України підписав розпорядження про призначення Олени Мовчан головою Новгород-Сіверської районної державної адміністрації.

Сьогодні, 19 серпня, у залі засідань районної державної адміністрації з приводу призначення голови районної державної адміністрації зібралися керівники установ, організацій, сільські голови, представники органів влади, структурних підрозділів районної державної адміністрації та районної ради, та інші.

Очільника районної державної адміністрації представляв перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич. Він по-щирому привітав Олену Мовчан з відповідальною посадою. Проте особливо представлення Олена Мовчан не потребувала, адже вона вже більше року працює на цій посаді.

Також Леонід Сахневич окреслив завдання, які потребують першочергового вирішення. Серед них: економія енергоресурсів, розвиток економіки, підготовка до опалювального періоду, питання оформлення субсидій населенню, надання допомоги сім’ям загиблих в АТО воїнів, укріплення кордонів, об’єднання територіальних громад та інше.

У свою чергу Олена Мовчан звернулася до колег зі словами вдячності за співпрацю та побажала подальшої плідної роботи.


Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату Н.-Сіверської РДА