back

Якісна освіта – одне з головних завдань влади

01-09-2011 | 16:38

1 вересня, перебуваючи з робочою поїздкою в Семенівському районі, Станіслав Прокопенко взяв участь у святі Першого дзвоника Семенівської гімназії №2, одного з найбільших шкільних закладів району, відомого далеко за межами Семенівщини. Учні цієї школи є переможцями обласних етапів предметних олімпіад, загальноукраїнських конкурсів з математики, історії, мови та суспільствознавства.

У своєму вітальному слові він побажав гімназистам успішно підкорювати нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів, досягти омріяної мети.

«Впевнений, що зерна науки зростуть у ваших юних серцях урожаєм мудрості та натхнення», - наголосив перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

Він також привітав зі святом вчителів запевнивши, що обласна державна адміністрація робитиме все для того, щоб їх відповідальна праця належним чином цінувалася, а престиж Учителя неухильно зростав.

«Головне сьогодні – якість освіти», - підкреслив перший заступник голови обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко на брифінгу для журналістів у Семенівці. Він акцентував увагу на тому, що якісні знання повинні отримувати як учні елітної міської школи, так і учні, що навчаються у сільській школі в глибинці.

Цього року 36 хлопчиків та дівчаток вперше сядуть за парти Семенівської гімназії №2. Для них – першокласників – і було організовано урочисте свято Першого дзвоника з привітаннями, подарунками. Букварики, солодощі отримали діти від старшокласників, майбутніх випускників-гімназистів, яскраве учнівське приладдя - від Благодійного фонду «Єдиний світ», очолюваного народним депутатом Партії регіонів Едуардом Прутніком.

«Навчання у школі – це початок перших самостійних рішень. Нехай навчальні роки будуть корисними та вдалими», - звернувся до школярів Директор фонду «Єдиний світ» Олександр Ільяшенко. Він також зазначив, що з цього року фонд «Єдиний світ» починає працювати у північних районах нашої області. Сьогодні подарунки від «Єдиного світу» отримали першокласники у Семенівському, Щорському, Городнянському, Менському, Новгород-Сіверському та Корюківському районах.