back

18-08-2015 16:06

Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо
проекту Обласної програми підтримки індивідуального житлового
будівництва та розвитку особистого селянського господарства
«Власний дім» на 2016 – 2020 роки

Департаментом житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації спільно з Чернігівським обласним Фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі розроблено проект Обласної програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на 2016—2020 роки. Електронні консультації з громадськістю щодо проекту Обласної програми триватимуть з 18.08.2015 по 01.09.2015.

Метою Програми є реалізація заходів, спрямованих на підвищення житлово-побутових умов проживання та рівня життєзабезпечення населення області. Окрім цього, в результаті виконання регіональної Програми «Власний дім» у 2016—2020 роках буде створено близько 150 робочих місць шляхом кредитування розвитку особистого селянського господарства, закріплено в сільський місцевості понад 200 молодих сімей, а також буде надано близько 300 кредитів на покращення житлово-побутових умов проживання учасників антитерористичної операції та внутрішньо переміщених осіб.

Зауваження та пропозиції до проекту Обласної програми надсилати до 01 вересня 2015 року включно на електронну адресу Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації [email protected] з поміткою «Пропозиції до Програми "Власний Дім"».

Контактна особа: Помеленко Ірина Василівна, начальник відділу регіонального розвитку Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації (т/ф 67-78-53).

З проектом Обласної програми можна ознайомитись на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації – http://cg.gov.ua/ в розділі «Консультації з громадськістю» та офіційному сайті Чернігівського обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі – http://chfond.at.ua/ в розділі "Новини".

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.


Департамент житлово-комунального господарства,
регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації


Проект Обласної програми підтримки індивідуального житлового
будівництва та розвитку особистого селянського господарства
«Власний дім» на 2016 – 2020 роки


Паспорт Обласної програми підтримки індивідуального житлового
будівництва та розвитку особистого селянського господарства
«Власний дім» на 2016 – 2020 роки


Додаток 1


Додаток 2


Додаток 3


Додаток 4


Додаток 5


Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода