back

Батурин: відкриття Всеукраїнського етапу гри «Сокіл»

15-08-2015 | 13:53

Учора у гетьманській столиці Батурині відбулося урочисте відкриття ІІІ Всеукраїнського етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура). 26 команд з усієї України – з кожної області, столиці та Криму – зібралися на Майдані гетьманської слави.

Цьогоріч ігри вперше відбуваються на Лівобережжі – на території Чернігівської, Сумської та Полтавської областей. Учора, 14 серпня, у Батурині відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського етапу гри та змагання «Впоряд» (стройова підготовка). Потім учасники переїдуть до Сумської області, де поєдинки будуть проходити чотири дні. Далі – шестиденні змагання на Полтавщині.

Урочисте закриття Всеукраїнського етапу гри відбудеться 24 серпня в Полтаві. А до свята в Батурині долучилися Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, Заступник Міністра освіти і науки України Андрій Гевко народні депутати України та заступник голови Чернігівської ОДА Сергій Биконя.

«Бажаю, щоб вишкіл, дух братерства і приємні спогади, здобуті під час змагань, лишилися з вами на добру пам’ять. А славетна Чернігівська земля, її дух та історія наситять вас силами, енергією і волею для роботи й боротьби в інтересах України», – висловив побажання юним учасникам змагань Сергій Биконя.



Прес-служба облдержадміністрації