back

Оголошується конкурс районних ресурсних центрів у рамках проекту ЄС/ПРООН

14-08-2015 | 08:59

До уваги районних ресурсних центрів громад Чернігівської області!

Спільний проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» (МРГ) оголошує конкурс районних ресурсних центрів у рамках сільського компоненту. Проект підтримає 50 районних ресурсних центрів громад (РРЦГ) України, які працюють у рамках Третьої фази.

Хто може брати участь у конкурсі: Будь які ресурсні центри, не залежно від часу створення та тривалості співпраці з проектом. У конкурсі не беруть участь ті РРЦГ, які Проект вже підтримував у рамках попередніх фаз.

Кількість заявок РРЦГ від області: необмежена. Квот на область немає. Будуть підтримані 50 найкращих ресурсних центрів України, які працюють у рамках МРГ-3.

Розмір підтримки: 1000 дол. США у гривневому еквіваленті на закупівлю офісної техніки та обладнання.

До участі в конкурсі запрошуються Бобровицький, Срібнянський, Бахмацький, Городнянський районні ресурсні центри громад, які відповідають вище зазначеним вимогам. Для цього необхідно заповнити аплікаційну форму та подати її до 26 серпня до Чернігівського обласного ресурсного центру, який знаходиться за адресою 14000, м. Чернігів, вул. Преображенська, буд.12 кім.9. За будь-якими роз’ясненнями стосовно конкурсу звертатись по телефону до обласного координатора Сили Владислава Григоровича за номером 050 386 9170 або надсилати запитання на електронну адресу: [email protected]