back

В Чернігові відбувся"Олімпійський день"

20-06-2011 | 10:32

18 червня у Чернігові, на стадіоні державного підприємства "Олімпійський навчально-спортивний центр "Чернігів" (ім. Ю.О. Гагаріна), відбувся щорічний спортивно-видовищний захід "Олімпійський день", присвячений черговій річниці заснування Міжнародного Олімпійського Комету.

У ньому активну участь взяла величезна кількість прихильників здорового способу життя.

Урочисто відкрив "Олімпійський день" та спартакіаду державних службовців, яка традиційно проходить в цей час, заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко.

Від імені голови ОДА та голови обласного осередку НОК України Володимира Хоменка він привітав усіх учасників змагань, побажав здоров’я та яскравих перемог. Після чого був даний старт легкоатлетичного забігу.

Переможців та переможених у ньому не було. На фініші всі учасники отримали сувеніри та солодощі від обласного осередку НОК України.

Провідні спортсмени Чернігівщині продемонстрували показові виступи. Глядачі мали змогу ознайомитись з роботою кращих спортивних шкіл, де готують майбутніх чемпіонів.

"Олімпійський день" продовжився змаганнями ХІ-ї спартакіади державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування Чернігівщини. Представники 26-ти команд районів та міст області виборювали першість у шести видах програми.

На церемонії закриття всі переможці та призери індивідуальних та командних змагань отримали від організаторів кубки, медалі та подарунки.

Переможницею цьогорічної спартакіади стала команда Новгород-Сіверського району, друге місце зайняла команда Ріпкинського району, третє загальнокомандне місце посіла збірна Бобровицького району.