back

Офіс реформ відвідали представники ООН

12-08-2015 | 15:44

Сьогодні в Офісі реформ відбулася зустріч з представниками Департаменту з політичних питань Організації об’єднаних націй в Україні Філоном Мораром та Рут Сігалус.

Представників ООН цікавили два ключові питання: реформа децентралізації та процедура місцевих виборів у жовтні цього року. Основну увагу вони приділили питанням нового політичного устрою, настроям громадян стосовно реформи, а також проблемам, які виникають у ході її реалізації. Директор Офісу реформ Ярослав Жиденко детально розповів про майбутній адміністративно-територіальний устрій Чернігівської області, про стан об’єднання територіальних громад, а також про технічні сторони виборчого процесу. Також у процесі дискусії обговорили можливі напрямки співпраці для підтримки реформи децентралізації та допомоги громадам, які планують об’єднатися.

«We are pleased to see young people in the Office that deal with reforms/ Ми дуже раді бачити молоді обличчя в Офісі реформ, які займаються реформами», – наголосив Філон Морар.

«It was an interesting discussion and now we have a better vision of what is happening on the regional level/ Нам було дуже цікаво поспілкуватися, адже ми отримали повнішу картину того, що відбувається безпосередньо на регіональному рівні», – сказала Рут Сігалус.



Прес-служба облдержадміністрації