back

Олександр Шанойло привітав з початком нового навчального року учнів Смичинської ЗОШ І-ІІ ст.

01-09-2011 | 14:04

1 вересня заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло разом із заступником голови Городнянської райдержадміністрації Миколою Силенком завітали на свято Першого дзвоника до Смичинської ЗОШ І-ІІ ст., яка в цьому році святкує своє 45-річчя.

Гості приїхали не з порожніми руками: Олександр Михайлович подарував рідній школі DVD-караоке, а Микола Федосійович вручив першокласникам подарунки від фонду «Єдиний світ» та народного депутата Едуарда Прутніка.

«Мені дуже приємно, що школа перебуває сьогодні на етапі розвитку, на етапі покращення умов навчання, адже керівництвом обласної державної адміністрації та особисто її головою Володимиром Хоменком визначені пріоритети, які потребують особливої уваги: це охорона здоров`я та освіта. Сьогодні народна мудрість, яка говорить, що земля освітлюється сонцем, а людство – знаннями, актуальна як ніколи, тому хочеться побажати успіхів і викладачам, і учням», – зазначив Олександр Шанойло, вітаючи школярів та їх батьків з початком навчального року.

«Хотілося б зробити для школи дуже багато. Повірте, з часом все це буде! Той проект, який на сьогодні є, дасть змогу значно покращити умови навчання школярів», - додав він.

П`ятьох хлопчиків та дівчаток, що вперше сядуть за парти, привітав та вручив їм подарунки також і сільський голова.