back

Відкрито стаціонарне відділення Бахмацького районного територіального центру соціального обслуговування

31-08-2011 | 16:54

Черговою доброю справою в ювілейний для нашої держави рік незалежності стало відкриття сьогодні в с.Фастовці стаціонарного відділення Бахмацького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Цей заклад на 30 місць відкрито на базі Фастовецької дільничної лікарні.

В урочистостях взяли участь заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Наталія Білоус, голова Бахмацької райдержадміністрації Ольга Допа, начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Лариса Юрченко. Цей захід став можливим завдяки ініціативи Бахмацької райдержадміністрації і районної ради та за сприяння Чернігівської облдержадміністрації.

На роботи з реконструкції приміщення було виділено 181 тис. гривень районного бюджету. Значну допомогу надали й спонсори.

У районі це вже четверте стаціонарне відділення Бахмацького районного територіального центру соціального обслуговування. Відкриття цього закладу є одним із прикладів втілення на Бахмаччині в життя політики Президента України Віктора Януковича – піклуватися про простого громадянина і не залишатись байдужими до проблем одиноких літніх людей, адже найголовнішим завданням влади є турбота про людей.

За інформацією офіційного веб-сайту Бахмацької РДА