back

У Чернігові відзначили День працівників ветеринарної медицини

06-08-2015 | 18:15

Започатковане 2001 році, до речі, першою країною в світі, державне свято з нагоди вшанування праці ветеринарів, відзначається сьогодні, шостого серпня. Урочистості й привітання працівників і ветеранів галузі відбулися в Чернігові за участі голови облдержадміністрації Валерія Куліча.

«Ваша робота – охорона людства, і применшити її вагу неможливо. Тому, як на мене, це не лише державне, а й народне свято. Дякую всім вам за те, що ви з нею справляєтеся: вам до снаги і чуму, дай Боже, приборкати, і кризу пережити. А ми, в свою чергу завжди пам’ятаємо про вас і готові допомогти за будь-яких обставин», – звернувся Валерій Куліч до присутніх у вщент заповненій залі засідань Головного управління ветеринарної медицини.

У святковій атмосфері передовиків і ветеранів нагороджували майже годину. Грамоти й подяки були вручені від імені обласної ради та обласної державної адміністрації, профспілки та профільного управління.

Після урочистої частини та пам’ятного фотознімку заступник начальника Головного управління ветеринарної медицини в Чернігівській області Юрій Павлішен та заступник директора профільної регіональної державної лабораторії Ірина Данько провели для голови обласної ради та ветеранів служби екскурсію адміністративним корпусом, лабораторією та музеєм. А голова облдержадміністрації одразу відбув на ділову зустріч і участі в екскурсії не брав, оскільки не раз бував у названому закладі і добре знайомий з його роботою.



Прес-служба облдержадміністрації