back

Нарада з представниками козацьких громадських організацій

10-08-2011 | 17:19

10 серпня під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Віктора Тканка відбулась нарада з представниками козацьких громадських організацій області.

На нараді обговорено перспективи налагодження конструктивного діалогу та механізмів взаємодії між козацькими організаціями області та органами виконавчої влади.

Головною темою зустрічі стало обговорення проекту рішення Кабінету Міністрів України, яким пропонується створити Координаційну раду з питань розвитку Українського козацтва — постійно діючий консультативно-дорадчий орган для координації заходів щодо розвитку козацтва. На думку ініціаторів створення такої ради, її діяльність дозволить спільно з козацькими організаціями планувати та проводити заходи з відродження та розвитку Українського козацтва, сприятиме залученню широких кіл суспільства та громадськості до активної участі у цьому процесі.

Представники козацьких громадських організацій також отримали інформацію про роботу органів влади з впровадження козацького виховання в освітніх закладах регіону, культурно-мистецькі заходи з козацької тематики, роботу органів влади щодо збереження та відродження пам’яток козацької доби.

За інформацією Управління з питань внутрішньої політики
та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації