back

Валерій Куліч долучився до роботи сесії облради

30-07-2015 | 15:18

Сьогодні, згідно з графіком, частину дня голова Чернігівської ОДА присвятив роботі в обласній раді. Засідання президії, до складу якої входить Валерій Куліч, та пленарне засідання ради відбулися злагоджено.

Порядок денний, зокрема, передбачав розгляд звіту про виконання обласного бюджету за перше півріччя й поточні зміни до нього. Також депутати продовжили контракти керівникам комунальних лікувально-профілактичних закладів. Деякі з них отримали нове керівництво, про що детальніше можна дізнатися з офіційного сайту Чернігівської обласної ради.

Окремим питанням було винесене на розгляд і затверджене звернення обласної ради до уряду, парламенту і Президента України з закликом не допустити припинення спеціального режиму оподаткування податком на додану вартість сільськогосподарських товаровиробників.

Нагадаємо, що минулого тижня в облдержадміністрації відбулася зустріч підприємців-фермерів, народних депутатів і представників виконавчої влади, на якій у форматі громадського обговорення було прийнято рішення створити звернення, яке сьогодні й затвердила обласна рада.



Прес-служба облдержадміністрації