back

Голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко зустрівся з представниками Аграрного Сектору Аргентини на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Аргентинської Республіки в Україні

07-06-2011 | 10:12

6 червня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Аргентинської Республіки в Україні Лілою Роланд Васкес де Муан.

У зустрічі також взяли участь заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець.

В ході зустрічі обговорені актуальні питання двостороннього співробітництва.

Після чого Володимир Хоменко та Пані Ліла Роланд Васкес де Муан зустрілися з представниками Аграрного Сектору Аргентини.

Керівник області ознайомив представників Аграрного Сектору Аргентини з історико-культурною спадщиною Чернігівщини, основними напрямками соціально-економічного, сільськогосподарського розвитку регіону та висловив сподівання у тому, що ця двостороння зустріч як закріпить існуючі, так і відкриє нові можливості для поглиблення всебічного співробітництва між Чернігівською областю та Аргентиною.

У свою чергу Пані Посол подякувала Володимира Хоменка за гостинність а також висловила переконання у тому, що існуючі партнерські відносини будуть наповнюватися новим змістом та сприятимуть подальшому розвитку відносин між Аргентиною та Україною.

«Дуже добре, що наші країни підтримують дружні стосунки, беруть участь у виставках, але не має нічого кращого, як поїхати у сільськогосподарські підприємства ознайомитися з їх роботою та побачити результати цієї роботи» - зазначила Ліла Роланд Васкес де Муан.

Сьогодні, за її словами таке ознайомлення відбулося. Делегація Аргентини відвідала Чернігівщину. З метою обміном досвіду, Пані Посол запросила Володимира Хоменка і передставників аграрного сектору Чернігівщини відвідати Аргентину.

Голова облдержадміністрації з вдячністю прийняв це запрошення і на згадку про перебування на Чернігівщині подарував Пані Лілі Роланд Васкес де Муан сувенір з зображенням іторичних пам’яток міста над Десною.









Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації